Jag är kränkt.

   Nu kommer den knäppa och jättedåliga saken som hände mig igårkväll/natt. Först kanske jag ska förklara att jag bor på ett av rummen på sida civil society center, råfräscht och bra. Utanför mitt fönster är en stor gräsplan och på andra sidan den är det privata lägenheter.
   I alla fall. Jag sitter helt oskyldigt vid mitt skrivbord och skriver, vad kan klockan ha varit.. 11-12 kanske. Det knackar plötsligt på fönstret och jag öppnar. Utanför står en enorm tant med två stinkande soppåsar i handen.
- Är det du som har slängt de här utanför fönstret?
- näää...
- Här i Härnösand slänger vi sopor i soptunnan!
- I Uppsala med!
- Bra. Då kan du ta de här.
Varpå den bitch-horan sticker in de stinkande påsarna på mitt rum och går utan ett ord.
   SERIÖST. Jag vet inte vad jag ska göra, jag spricker! 1. Hon trodde stenhårt att jag hade gjort det. 2. Hon hade inte slängt sopor på mitt rum om jag varit en 45-årig man i kostym. 3. Jag slängde soporna i köket sen. Jag vet inte vad det var i påsarna men mitt rum stank hela natten. 4. Genom att slänga soporna känns det på nåt sätt som om jag böjt mig, som om det verkligen var jag som slängt soporna där.
   Jag vet inte om ni fattar hur kränkt jag känner mig. Det är helt sjukt. så.. FÖRNEDRANDE, faktiskt.
   Nu måste jag kila, ska på en föreläsning som heter klimatchok.. hmm vi får se hur det blir!

Kommentarer
Postat av: Elin

Usch, vilken hemsk människa!!! Uuuuuusch usch för henne. Verkligt dåligt! Jag förstår precis hur du känner dig, jag hatar sånt där! Men du får tänka att du.. gjorde henne fetaste tjänsten som inte kastade soporna i huvudet på henne! (viklet du var berättigad att göra. FETT!)

2008-08-14 @ 18:12:51
URL: http://hejhenning.blogg.se/freakout
Postat av: i

ARNIE

2008-08-15 @ 08:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0