jahaaa!

   Shit vilket aha-moment jag hade nyss. killen som alltid hälsat på mig, i skolan, på stan, men som jag aldrig fattat varför han känner mig... Det är ju min granne som bor i huset precis bredvid! och har bott där i tio år. Vad härligt det känns. En fråga mindre i min lilla ärtskalle. Men pinsamt med min dåliga koll och oartigt av mig att jag aldrig svarat utan bara kollat snett. Det blir det ändring på!
   IMORN PREMIÄR! det blir fezt.


hesmirre

   Jag har aldrig tappat rösten förut men nu är den nästan helt borta, jag låter som en rökare i målbrottet. Galet oskönt.
   Kvällen igår var perfect, först grillade vi hos orre ute i ulleråker (ja, på psyket) och sen drog vi in till stan. Asrolig skiva! Sen hade vi efterfest med cashewnötter hos raul. Raul har två jättebra hundar och en ganska bra katt. 
   Kort sagt en fulländad utekväll skulle jag vilja säga. Det tråkiga var att rösten tog stryk.. memen. Jag hoppas på att den låter bättre imorn. Annars skulle det vara trist, jag lär ju hoppa av showen om jag inte kan sjunga.
   Jag träffade en skön snubbe som hävdade att han kände igen mig från nån tv-serie. Det är inte direkt en komplimang om nån tror att man haft en biroll i typ skilda världar, men det var kul sagt.
   Ikväll dissar jag CF-skivan, känns tråkigt men rösten håller ju inte. Och det är lite skönt också. Jag slappade i soffan med ett inspelat avsnitt gossip girl och te med honung i stället. Det var niice. 
   Nu ska jag sova. mmm. godnatt!

yeeees

   Åh vad värd kväll igår! ASVÄRD. Vad snygga alla var! Jag dog. Jag visste inte att det fanns så mycket snygga människor i lilla uppsala. Det bästa var också att jag var asduktig och avböjde efterfest och kom hem redan vid två. Så idag mår jag prima och är pepp på CE-skiva ikväll! Dock har jag inget att ta på mig. Menmeen det är varmt ute och ingen kan vara arg på en naken.
   Fatta en sak: STUDENTEN. Shit. Det är typ det enda spikade i min framtid, sen har man ett livslångt sommarlov som man måste ha disciplinen att göra nåt vettigt av. vilken ångest!
   Nej nu ska jag fånga dagen! (as if) Nejmen jag måste i alla fall duscha och ta på mig nåt. Och äta frukost! MUMSFILLIBABBA. Vi ses!
partyelin! (alltså mattsson.. inte du elin. du är också party. men inte på den här bilden.)

fiesta?

   Galet vilket dilemma. Ska jag på IB-skivan eller ej? Jag är allt lite sugen. Det är väl de ekonomiska skälen som väger tyngst emot, men också det faktum att jag faktiskt inte är helt kry samt att jag har konsert imorn.
   menNÄHÖRRNI. Skiva blir det! Jag är inte den som är den! jag ska dessutom ta det rätt lugnt tänker jag mig. 
  
http://www.ticnet.se/html/artist.htmI?l=SE&artist=De+Visa <-- De Visa-biljetter!

   Hohoho. Anders idag. Vilken kvinnokarl! Ni skulle ha sett vilken bra hand han hade med kanslidamerna som annars är nationalkändisar för sin tjurighet, de blev helt fnissiga. Men vem skulle inte ha blivit det? 
   Tanterna i kansliet på katte är ju för övrigt ett kapitel för sig. Jag har hört att de får gå en speciell utbildning där de lär sig att när en elev kommer till luckan och hälsar ska de först räkna långsamt till 20 samtidigt som de låtsas inte höra. När eleven blivit lite otålig och harklar sig är det standard att man suckar ljudligt och samlar ihop lite papper innan man i ultrarapid hasar sig fram till eleven och så kyligt som möjligt frågar vad den vill. Men jag vet inte. Det är ju bara vad jag hört. Kan vara rykten.
   Idag tömde jag skåpet, imorn lämnar jag in nyklarna och då är det slut på allvar. CRAZY! Det går inte att ta in.

hehehe de tror inte på att jag är en djurrättsaktivist

   Jag har FETÅNGEST för djurrättsaktivistrollen... Hur kan man göra den kul? Men i övrigt känns det som att det finns hopp för "Med nöje". Många starka individuella prestationer. (pernilla som småbarnsmor=favoriten)
   Idag fyller mysapysa år och det är ju även morsdag så det har varit dubbelkalas hos familjen nygren! mmm. Mycket tårta. Jag jobbar på en charmig kalaskula som ska få förgylla beach08.
   Jag hann inte köpa nån riktig present till my men jag gav henne ett kort där det stod att vi ska ha en heldag: Jag ska slinga henne och sen ska vi shoppa så får hon välja en tröja. 

   Nej, nu är det dags att bakggrunsresearcha Ångbåtsblues lite, jag ska presentera den på extramusikens konsert på tisdag. 17.30 på grand, kom dit vettja! BLÖT PUSS PÅ ER ALLA.

med nöje

   Puh. De Visa hela dagen. Har gått okej. Blev sjuk. Har ont i halsen. Svullna körtlar. Ser ut som en sköldpadda. Feber.
   Välkommen på "med nöje". Blir bra show. Hoppas jag. 
   Jag ska sova. Nu. Hej.

Martin - en klippa

dags att rusa iväg till de visa, men först: En hyllning till Martin Bengtsson. Du är en klippa!
image18

CAPS LOCK

   Jag hatar den! FUCKING CAPS LOCK-KNAPP! Jag  kan för mitt liv inte fatta varför den ska ligga precis bredvid A-tangenten så man kommer åt den hela tiden. Och VARFÖR kan man inte bara markera hela den utläggning man råkat skriva med caps intryckt, trycka caps igen och vända tillbaka allt? WHYY? Kan någon svara på det? vavavva?

feber

   Nu fattar jag varför jag mår piss. Jag har feber. Tänk vilka gåtor en liten termometer kan lösa. Jahapp det suger. Hoppas jag är frisk under provet åtminstone. Shit jag har inte haft feber på år och dar.

IG

   Jag tror faktiskt det. Mitt första riktigta IG någonsin får jag imorn på mitt älskade fysikBprov. Varför pluggar jag inte? Jag borde slå mig själv! Men jag orkar inte. pallaaa. Jag har redan gett upp, accepterat nederlaget, sörjt förlusten och gått vidare. FAST JAG BORDE PEPPA OCH PLUGGA. Vad har hänt med mig?
   Idag på vägen hem från katte fick jag en fluga i ögat. Det är ett vårtecken! Det var rätt äckligt. Men ett vårtecken. 

   Johannis och jag på vår skiva! Sexy handskar har hon. m-m-m.
   Igår var My ledig från skolan och det är ju uppenbart att den tjejen inte mår bra av för mycket fritid. Hon hade gjort en "överraskning" sa hon, till hela familjen. Vad det var för någon överraskning visade sig när jag skulle borsta gaddarna för kvällen: alla tandborstar var borta. I stället låg en cerise lapp i badrumsskåpet: "Era amatörer, här finns inga tandborstar! Kolla i lampskärmen på pappas skrivbord" I lampskärmen låg en annan lapp, och så vidare. ARTON lappar hade den ambitiösa bruden lagt ut. Hahaha endel med asroliga kommentarer, som den här: "Åh era utmattade gullungar, i fruktkorgen finns inga tandborstar. Leta vid vinglasen!" Utmattade gullungar?? hahha hon är för skön. Vid sista lappen (i en vas i köket) låg tandborstarna och på baksidan fanns en sensmoral: "Nu har ni lärt er att allt i livet inte är som man trodde att det skulle vara."
Underbart.

parkinsonmirre

   Skiva igår, jag hade trevligt. Det men inte mer typ. Jag åkte tidigt men vad hjälpte det? det är inte som att jag är fräschis idag för det. Jag är dagenefterskakig i händerna (och hela kroppen för den delen) och allmänt äcklig.
   Jag misstänker att jag inte komme rlära mig nån fysik alls idag och det suger. Shit vad bitter jag låter, men jag är så sjukt trött. Ni vet när man är så där trött att ansiktet bara hänger? Man gör inga miner, orkar inte lyfta på ögonbrynen ens, så trött är jag. Tillbakaflyttad till grottstadiet. Jag kommunicerar med grymtningar och äter bark och rötter.
 
   Nu ska jag pallra mig iväg till skolan för att få i mig lite mat. Och gå på en lektion. My är hemma idag, hon är rätt skön, kom in hit med en låda chokladbollar.
Jag: ska vi äta alla?
My(utan att röra en min): Ja.
   Inatt fick jag ett skumt sms som jag misstänker är fett oseriöst. Killen är ju knäpp. Gaah jag blir galen. Nu kilar jag, tjohej!

PS. Jag blev klassens Carola. no comments.


DK:s skiva ikväll! BE THERE!

   Japp här sitter jag i receptionen och bloggar. Inte okej. Jag får inte 100 spänn i timmen för att blogga.
   Min cykel blev stulen igår. Det är min femte slulna cykel, eller fjärde beroende på hur man räknar. SUCK.

MY SISTER

image15
   Tjena vad jag är tacksam att jag har syskon. Påminn mig om det sen när jag är föräldravuxen och bara vill ha ett barn. Syskon is the shit! kolla bara den här: http://mynygren.blogg.se, världens finaste tjej or what? Jag pratade även i telefon med malin i flykt från fysiken. m-m-m.  I love syskon.
   Ikväll Sp-skivan. Guldtema hihi. Vi får se vad jag gör av det! Det blir nog bästa skivan för min del i år, tjohoo. Nu har jag pratat i telefon igen med en rolig snubbe och blivit på bra humör så nu borde jag vända energin till fysiken.  Vi ses babes!

ursäkt:

   Jag ber om ursäkt för det långa inlägget med måttligt intressant innehåll. Sånt är crime i bloggvärlden har jag förstått. Jag ska bättra mig. Men man kan inte kräva förmycket av en fysikångestfyllt bloggnybörjare från nyby.


min ida

ida och jag.

13 timmar, klå den!

image13
   Inatt har jag skrivit historia. Miriam Nygren sov 13 och en halv timme, en fredagnatt! Jag antar att jag verkligen behövde det. Snyggingarna på bilden förgyllde min kväll ikväll. Några andra som också förgyllde min dag var Emilia (som vägrar bli fotad = tönt + att hon vägrar säga nån hemlis hon och ida har = ännu töntigare) (smart att dissa sönder typ den enda bloggläsare man har :P)  Helen och Helena, TUSENTACK för santellerfalsktmyset och blommorna och chokladen och måttbandet och allt! Tack till ida också såklart.
   Hahaha en lustig grej idag.. Jag råkade lura oskar att komma på familjemiddag. jag trodde jag skulle vara ensam hemma så jag frågade glatt om vi inte skulle koka lite pasta i mitt kök, men tror ni inte hela tjocka familjen joinade? Det blev inte så jättekrystat ändå, kunde varit värre. Jag tror mina föräldrar gillade honom, (inte för att jag väntat mig nåt annat, det är ju inte som att de brukar hata folk) han lyckades kommentera rätt saker (mamma nya karaffer) och är sjukt socialt begåvad så jag vet inte varför jag fruktade katastrof. Hahaha men ändå lite jobbig grej. Jobbigt för honom alltså.
   Hemmakväll igen! Jag laddar för söndag och måndag samt "pluggar" (komigen, vem försöker jag lura?). Jag skulle träffat Oskar men mamma tyckte jag var knäpp som ville åka så sent när jag borde plugga så jag stannade hemma för att ställa in mig lite och för att hon hade en poäng.
   Efter fysikprovet gott folk! Då ska jag bli mig själv igen. Om det inte går helt åt skogen. Då ska jag svälta mig, klä mig i svart, injicera heroin och sluta raka mig under armarna.

[email protected]

   Tjoho! Ganska bra kväll igår. Nu måste jag vila mig till söndag och måndag (skivor). Markus har visserligen 20-årskalas imorn men det blir nog inte så wild tackochlov! Jag borde lägga upp en bild från igår. Men jag är lat och sliten. Jag kanske gör det sen. Nu tänkte jag vara supereffektiv med fysiken (I wish) så att man kanske kan hitta på nåt trevligt sen ikväll.
   Ida och Helena var på skivan igår! Otippat men en högst angenäm överraskning! Båda var jättefina och jag önskar att jag hade en bild att lägga upp, men jag fotade inget inne på people. Ylva var en annan snygging jag hängde med, även om hon glömde de blå handskarna! :O Vi kör med dem på söndag istället. Jag hade en kjol som klänning igår, tihi busigt va? Jag har ingen bild på det tyvärr.. Oj vad jag bara skriver om inget för att slippa fysiken, märker jag. Det blir ingen bild idag.  

Party igen, yeah

   Ikväll är det Ce (spanskaklassen) som har skiva. jag går såklart för det är ju Cajzas. Jag ska kul. Fast jag är skräcksliten från igår, galet kul var det! Jag dansade non stop trots att dj:en var ett skämt. Han blandade Lena PH med lite sommartider och dansgolvshits från 04. Och hade jätteful röd tröja, en urtvättad röd t-shirt som satt illa. Stackars kille. Jag lackade och bad honom spela de la soul. Han kände inte till dem. Ylva och jag ska förfesta och ha på oss våra spexiga långa skinnhandskar som vi köpte på HMrean för 20 spänn var. hihihihi blir kul. Men det blir svårt att hitta nåt snyggt som matchar den ljust kornblå färgen..
   Nån skiva där temat är röda mattan tycker jag att man borde gå som en röd matta, emilia och jag pratade om det, vore värt.
   Annars är man ju ledig fredag va, ellervänta sa jag ledig? jag har ju ett fucking körrep med de visa hela dagen.. Men sen blir det riktig helg och det ska jag fira med ett fysikmaraton, plugg från tidig lördag till sen söndag! (minus markus fest och mys med nybyflickorna) Värd helg or what?
   TILL EMILIA: Kom ikväll, people, det blir nice! I want you there.
 

FIESTA

FIESTA
   Ikväll blir det kalas, party, fiesta eller skiva för att vara exakt. Journalistik har på BJ, alla kommer vara där, jag med. Jag är pepp. Jag är snygg idag. Eller, men mig som referens vill säga. Inte jämfört med folk i allmänhet, det menar jag inte. Jag lägger upp en dagens som tack för mms:et jag fick igår! Åh vad det var fint. Det räddade min dag!
   Dagens outfit: Sjal vagabond, linne H&M berlin, lacktights gina, jacka gina, Skor din sko, barnavdelningen.
   Är jag spexig kanske partyoutfiten åker upp sen, who knows? Det är den 14e maj 2008 och vad som helst kan hända! Jag förstår att alla ni, mina två läsare, väntar med spänning.
   Hahaha töntig pose på bilden förresten, jag är inte så rutinerad att jag lärt mig de där emoposerna när man står inåt med tårna och ansiktet ner.. ni fattar vad jag menar va? Fattar ni inte så kommentera. För då ska jag bannemig länka till nån sån bild. Då tvingas jag ju lära mig länka också. Nu ska jag plugga lite fysik, tro det eller ej! Tjohej!

19 bast

19 bast

   japp birthday today! Jag borde srivit ett inlägg tidigare när jag var glad och födelsedagspepp, för egentligen har det varit jättebra, och jag kommer just från ett fint litet tårtfika hos malena där jag fick jättefina rosor men nu är allt bara är bajs. Dels för att jag är allmänt labil och nevrotisk och dels för att jag är töntig. Jag är töntig för att jag är ledsen för att en viss person glömt min födelsedag.
   Jag har även hunnit med en sväng till frisören idag, ingen dramatisk förändring där, bara topparna. Efter studenten blir det däremot andra bullar, jag såg this is england hos en vän häromdan och blev sjukt inspirerad att klippa lugg. (resten av skinheadfrillan skippar jag helst) Se den förresten! SJUKT bra film.

emilia och lovis

emilia och lovis
Vad går upp mot en hundpromenad när man borde plugga?

vi


Till alla er anonyma läsare som undrar "vem är elin?"
vi
Här är elin.
Inte jättefräsch bild på oss kanske, men what the fuck man har inte haft kul om man är fräsch vid tretiden efter att ha festat men timbuktu, tingsek och luke pritchard från kooks.
DU OCH JAG PÅ BYLARM ELIN: DET ÄR GREJER DET!

simma med hajar

simma med hajar
   Eftersom jag fortfarande har det där fysikprovet framför mig har jag såklart massa tid att krysta fram ett blogginlägg på. 
   Jag kan ju börja med att upplysa alla nyfikna om att denimfodralet på bilden ovan är från weekday, örhängena är egenhändigt rullad cernit och armbandet H&M.
   Det hände mig en skitkonstig grej häromdan.  Eller, lite obekväm situation var det i alla fall. Jag har skåp i skolan nära en snubbe, och visst vi känner ju varandra, men våran relation är mest: hejhurärläget, vadhändeihelgen. Dock en dag, i torsdags tror jag, säger han:
"jag drömde om dig inatt".
Jag: hm
Han: Det var en ganske erotisk dröm
Jag: Va?
Han: Ja, vi var gifta, dansade nakna och simmade med hajar och sånt, vi var på brölloppsresa.
OFTA MAN BERÄTTAR NÅT SÅNT? hahaha

temablogg: fysikBångest

   Nej hördu elin! Vi måste styra upp dethär! Vad är detta för blogg? Borde man inte ha ett tema?
Jag märker att jag tror att alla bloggar måste vara som en modeblogg eftersom de är det enda bloggarna jag nån gång läser. men det är ju inte nödvändigt.  Jag skulle lika gärna kunna ha en utviksblogg där jag tömmer mitt hjärta och beskriver hur jag skär mina armar, ellervänta sånt gör jag ju inte, men om jag gjorde det. Eller så bloggar jag helt enkelt om mina tre passioner här i livet: Musik, Män och Mode. What you say?
  Jag ska sluta fly från kemilabbarna nu. Back to saltgruvorna! Pusshej.

studentsko

studentsko
   De här ska jag ha på studenten! Jag tror det kan bli nice att bryta av det vita med lite heta blommor. Man (jag) vill ju inte se ut som en liten prinsessa. (ingen risk förresten, jag är lönnebergaemil upp i dagen i min studenmtmössa)

   Haha. det är.. ironiskt. Jag har verkligen startat den här bloggen för att jag har så mycket att göra som jag inte vill göra, så då skaffar jag mig nåt oviktigt som jag "måste" göra i stället. Typ som i lördags, jag hade tänkt bjuda hem lite folk bara helt spontant sådär, men så har vi ju fysik B nationella som jag inte har läst nåt alls till. Så tror ni  inte(haha vilka "ni"?) att jag tog mig tid att baka och laga mat till en hel armé, samt städa hela huset med nazinoggranhet bara för att slippa öppna den där fucking telefonkatalogsizeade fysikboken som jag förväntas förstå allt i innan 22a maj eller när provet nu är.

tack baby!

Yes. Fett snygg design det blev på det här stället! Det är helt och hållet elins förtjänst borde jag kanske tillägga, precis som hela den här bloggen är elins förtjänst. (Nu skriver jag om dig i tredjeperson, men det känns bäst så.)
Är inte det lite hela grejen med bloggadet, att fast man ser på "statestik" att man har fyra dagliga läsare varav tre troligen droppade in av misstag och en troligen var du så tänker man sig att man har någon slags osynlig anonym massa som otroligt intresserat läser allt man skriver? Eller är det en hundmirregrej?
Hm. Nu måste jag i vilket fall till skolan. Men jag lovar att det kommer upp nån bild i eftermiddag elinpelin! Kanske en dagens, eller något annat spännande! (hohohoo vilken cliffhanger! Jag är ju bäst på att blogga märker jag. Jag har det i mig)

Kvinnan som kunde dansa med hundar

Kvinnan som kunde dansa med hundar
Här ser man lite bättre. Man ser också att det är sant som det ryktas: Hon är verkligen hundmirre.

(Tredje inlägget idag! YES, jag jobbar hårt. Men det gör ju du med, med designen. Jobbar du så jobbar jag, som jag alltid säger)

EN DAGENS

563882-2
Eftersom jag är en kvinna som står fast vid mitt ord kommer här en tvättäkta dagens outfit:
Jag har på mig en blommig jacka, hemsydd av en gammal klänning, vitt linne från H&M (vad annars), lacktights från gina och sneakers från stadium.

hej elin

hej elin, här är bloggen jag lovade dig! Jag är inte så teknisk så den blir inte lika fancy som din, men håll till godo!
Eftersom klockan är sent och jag är skabbig lägger jag in en fejkdagensoutfit, den är från nån gång i början av veckan. kanske från i måndags, svårt att säga. Det är väl kanske inte jätteväsentligt heller. Vad som är väsentligt är att jag har oslobrillzen, vilket bringar back sweet memories! Eller vad säger du?

RSS 2.0