DK:s skiva ikväll! BE THERE!

   Japp här sitter jag i receptionen och bloggar. Inte okej. Jag får inte 100 spänn i timmen för att blogga.
   Min cykel blev stulen igår. Det är min femte slulna cykel, eller fjärde beroende på hur man räknar. SUCK.

Kommentarer
Postat av: Elin

Hehe, du är fett riot! :)
Docmartens, så snygga och så dyra. Kan fortfarande inte riktigt tro att jag kom över mina röda för 70 kr. Har ju ett par svarta som jag köpte nya för 1600, fy tusan vad mycket pengar!!!
Stackars dig, min cykel har faktiskt aldrig blivit stulen. En gång blev jag bestulen på en cykelkorg, det var rätt snopet men inte så farligt. Emma har däremot blivit av med 2, det är en orättvis värld vi lever i. Kan folk inte bara veta vad som är mitt och ditt liksom?!!??!?! TJYVAR OCH BANDITER ! TVI VALE!

2008-05-19 @ 18:17:37
URL: http://hejhenning.blogg.se
Postat av: emilia

Mirre, du anar inte hur bakis jag har varit hela dagen. Hela förmiddagen låg jag i fosterställning på soffan och tittade på ett UR-program om cyklister i Sydafrika (jag orkade inte sträcka mig efter fjärrkontrollen och det var vad som visades på ettan så det fick bli det.) Nån gång vid två-tiden blev jag sjukligt sugen på pommes, så jag masade mig ned till Max och åt mat. Jättemycket mat. Sen gick jag till Storken och låg på en soffa där i fem timmar och tio minuter som nån lodis utan hem. Och nu ska jag alltså på din skiva ikväll. Jag är så opepp man kan bli men jag kommer för att visa vilken fin vän jag är.

(eller snarare för att jag är rädd för vad du skulle göra med mig om jag bangade...)

2008-05-19 @ 19:05:42
Postat av: mirre

elin: 1600? du är galen kvinna, och uppenbarligen väldigt välbärgad. En stulen cykelkorg är väl småpotatis för dig. nä såklart väldigt surt. Men skorna är ju assnygga så det är ändå förståeligt. hade jag haft pengarna kanske även jag hade haft skorna.

emilia: hohoho det där låter nästan som mitt fysiska tillstånd igår också, kul att komma galet sliten till sin egen skiva. till råga på allt åkte jag hem klockan ett. från min egen skiva! Ja, den var lite av ett antiklimax min skiva. Men det var kul att träffa ida och dig även om vi inte sågs så mycket.
pussinuss

2008-05-20 @ 10:28:40
Postat av: muymymy

men mir! åh! klantich! e de den röda? blen mum och dud arga??

2008-05-20 @ 12:34:44
Postat av: Cajsa

fast det kan vara den tredje stulna också, beror liksom på hur man räknar (typiskt CAJSA att kommentera en sån sak :P eller hur?)

2008-06-28 @ 19:30:12
URL: http://cajsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0